CarPeople Aalborg

Bøgsted A/S

Vores medarbejdere

Se en oversigt over vores medarbejdere og deres kontaktoplysninger nedenfor.

Micheal BøgstedIndehaver & værkstedschef+45 5060 9900aalborg@carpeople.dk

Åbningstider CarPeople Aalborg

Du er velkommen til at kigge forbi i åbningstiden eller kontakte os på telefonen. Du kan også booke online, når det passer dig.

Værksted
Man.-fredag07:30 - 15:00
Lør.-søndagLukket
Salg
Man.-fredag09:00 - 17:30
LørdagLukket
Søndag12:00 - 16:00

Bøgsted A/S - CarPeople Aalborg: We Love Cars siden 1948

Forretningen er bygget op om værdier, hvor du som kunde altid er i fokus. Derfor er du garanteret passion for biler, gennemsigtighed, troværdighed og rettidig omhu, når du træder ind hos Bøgsted A/S CarPeople Aalborg. Det har lagt grunden for vores motto: We Love Cars.

For dig betyder det ganske enkelt, at vi taler dit sprog, altid er ærlige om, hvad vi gør ved din bil og giver dig besked om, hvad din bil får brug for i nærmeste fremtid. Det giver dig det bedste fundament for at tage den rigtige beslutning for dig og din bil.

We Love Cars er kærlighed til biler og passionen for at finde det rigtige produkt til kunden. Vores vision er at være din garanti for kvalitet og den bedste service. Vi har altid et stort udvalg af biler i alle prisklasser nye som brugte i vores salgsafdeling. Har vi ikke det helt rigtige, skaffer vi biler hjem fra hele Europa for at matche dine behov og ønsker.

Vi lægger også stor vægt på at finde den helt rigtige finansieringsmulighed for dig – privat eller erhverv. Vi vejleder dig gerne i finansieringsmuligheder, leasing og flexleasing og hvert køb bliver altid gennemgået nøje.

Vi ligger centralt i Vejgaard tæt på motorvejen og med busruter i alle retninger lige uden for døren. Det gør det let at komme hertil og videre til din destination, mens vi arbejder på din bil. Du kan også gribe chancen for et museumsbesøg eller en shoppingtur. Du er selvfølgelig også velkommen til at blive i vores moderne ventefaciliteter.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig eller søger du råd om bilkøb, leasing, finansieringsmuligheder samt reparationsmuligheder er du meget velkommen til at ringe på 9813 4022 og få en uforpligtende snak. Du kan også booke tid online herunder.

Tydelig kommunikation giver glade kunder

Vi ved, at de færreste har den erfaring med biler, som vi har. Derfor taler vi i dit sprog, så du ved, hvad vi gør ved din bil, hvordan den nye fungerer og hvorfor bremserne skulle skiftes eller om det kan vente til næste eftersyn. Finder vi en fejl eller mangel, filmer vi den eller tager billeder, så du visuelt kan se, hvad problemet var og hvad vi gjorde for at udbedre den.

Også når du skal købe ny eller brugt bil eller varevogn, giver vi dig råd og vejledning i et sprog, du kan forstå. Vi lytter til dine behov og ønsker, så vi sammen kan finde en løsning, du bliver glad for. Har vi ikke allerede den bil på lager du ønsker, så skaffer vi den hjem, uanset hvor i Europa den gemmer sig.

Et værksted med rødder i familien

Bøgsted A/S CarPeople Aalborg drives af Michael Bøgsted. Forretningen er en familiedrevet og ejet virksomhed med 12 medarbejdere. Forretningen blev grundlagt i 1948 af Morten Bøgsted, Michaels farfar. Sønnen Bent Bøgsted indtræder i forretningen i 70’erne. Michael er 3. generation og indtræder i forretningen i år 2000.

Han fortsætter den gode udvikling forretningen har oplevet igennem 80’erne og 90’erne, men altid med respekt for de gamle værdier og et ønske om udvikling og kærlighed til biler. Det betyder, at virksomheden igennem 3 generationer har vokset sig større. I dag drives forretningen af Michael og vi sælger, servicerer og reparerer alle bilmærker. I 2020 blev vi del af CarPeople kæden under navnet Bøgsted A/S CarPeople Aalborg og vi er klar til at gå fremtiden i møde med endnu mere We Love Cars.

Stort knowhow og kærlighed til biler

På værkstedet blander vi mange års erfaring med ny uddannelse og moderne teknologier, så både unge og gamle kan lære af hinanden. Alle vores dygtige mekanikere er veluddannede og kommer tit på kursus, så de kan følge med udviklingen. Vi vil altid være klar til enhver type bil og udfordring – på nye som gamle biler, privat eller erhverv.

Det er vigtigt for os, at vi sikrer din loyalitet gennem høj kvalitet i vores arbejde. Derfor filmer vi ofte reparationerne eller tager billeder, så du kan se, hvad vi har lavet.

Både værkstedet og salgsafdelingen emmer af, at We Love Cars. Alle biler får den samme kærlige behandling, uanset om det gælder klargøring, reparation, eftersyn eller salg. Vi slipper ikke bilen, før den er klar til at give dig den bedste oplevelse, så du også kan elske din bil.

Vores moderne værksted har alt i udstyr og værktøj, så vi kan klare alt fra veteranbiler til de nyeste modeller – også inden for el- og hybridbiler.

Book tid på vores online booking eller ring 9813 4022

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Følg med på Facebook

Seneste opslag fra CarPeople Aalborg's Facebook

6 dage siden

Udviklingen går lynhurtigt i bilbranchen. Derfor uddanner vores erfarne fagfolk sig løbende og har adgang til de nyeste teknologier, så din bil altid får både service og reparation, der er up to date. Vi garanterer ovenikøbet også, at vores service er lige så høj som fagligheden. Find din nærmeste CarPeople på carpeople.dk eller kig forbi og mød vores erfarne fagfolk. Hos CarPeople får du altid🚗 Service og reparation af alle bilmærker🔋 Certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler🔧 Veluddannede erfarne fagfolk👷 1års CarPeople Vejhjælp ved serviceeftersyn📑 Mulighed for finansiering og forsikring🚗 Stort udvalg af nyere brugte biler ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Sætter du pris på god service? Så er CarPeople lige noget for dig. Vi sætter nemlig en ære i at være meget mere end et værksted. Derfor får du ikke kun service og reparation af din bil – vi rådgiver og vejleder også om finansiering, forsikring og selvfølgelig din kommende drømmebil. Du er altid velkommen til at kigge forbi til en god bilsnak – du finder nemt din nærmeste CarPeople på carpeople.dkHos CarPeople får du altid🚗 Service og reparation af alle bilmærker🔋 Certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler🔧 Veluddannede erfarne fagfolk👷 1års CarPeople Vejhjælp ved serviceeftersyn📑 Mulighed for finansiering og forsikring🚗 Stort udvalg af nyere brugte biler ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

2 uger siden

Synes du, det er besværligt, når bilen skal på værksted? Så er vi heldigvis tæt på både dit arbejde og din bolig. Vi er nemlig i hele landet, og du kan selvfølgelig nemt og hurtigt både booke og finde den CarPeople, der er tættest på dig på carpeople.dkVi er også certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, så din hverdag har aldrig været nemmere som bilejer – uanset hvilken bil, du kører. Hos CarPeople får du altid🚗 Service og reparation af alle bilmærker🔋 Certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler🔧 Veluddannede erfarne fagfolk👷 1års CarPeople Vejhjælp ved serviceeftersyn📑 Mulighed for finansiering og forsikring🚗 Stort udvalg af nyere brugte biler ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

4 uger siden

Hvad betyder det egentlig, når vi siger, at du altid kan forvente høj kvalitet hos CarPeople. Kort sagt betyder det, at vi er meget mere end et værksted. For os handler det ikke kun om service og reparation af din bil. Det handler om et generelt højt niveau af service, hvor du kan være sikker på, at vi lever op til følgende: 🚗 Service og reparation af alle bilmærker🔋 Certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler🔧 Veluddannede erfarne fagfolk👷 1års CarPeople Vejhjælp ved serviceeftersyn📑 Mulighed for finansiering og forsikring🚗 Stort udvalg af nyere brugte biler Find din nærmeste CarPeople og book nemt online på carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Hver dag gør vores erfarne mekanikere sig umage for at levere høj kvalitet og god service. Vi ved også, at vi aldrig er bedre end vores kunders mening. Derfor sætter vi ekstra stor pris på de pæne ord på Trustpilot. Find en CarPeople lige i nærheden af dig og få en god oplevelse. Du finder os og booker nemt online på www.carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Det kan være forskelligt fra kunde til kunde, hvorfor de vælger CarPeople. Men fælles for alle vores glade kunder er, at de alle sammen synes, at de får lidt ekstra. Det kan vi, fordi vores specialister ved, at både service, kvalitet og faglighed gør en forskel. Vi holder os opdateret på den nyeste viden og har adgang til de nyeste teknologier – det er sådan, vi sikrer, at du altid er i trygge hænder, lige meget hvilket bilmærke du kører. Det gælder selvfølgelig også for el- og hybridbiler. Find en CarPeople lige i nærheden af dig og book nemt online på carpeople.dk ... Se mereSe mindre
Se på Facebook